Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Ei bine, sunt unul dintre acele persoane ce s-au săturat să audă TREBUIE sau NU SE POATE.

De mulți ani, când cineva îmi cere să-i spun vârsta, eu spun peste 30.
Am ajuns la concluzia că nu vârsta ne face să cunoaștem anumite aspecte dintr-un domeniu sau altul. Nu vârsta ne dă posibilitatea de a avansa, de a crește sau de a ajuta pe ceilalți să-și împlinească dorințele.

Experiența! Experiența ne oferă aceste posibilități. Experiență ce o poți avea și la 15 ani, dar poți să nu o ai nici la 80 ani.

Viața și dorința mea de a urca mereu mai sus, m-a făcut să schimb mai multe domenii de activitate.
Primul meu loc de muncă, legal, l-am avut la vârsta de 14 ani. Numai ce mi-am făcut buletinul și deja începeam să ”învâț” cum se câștigă banii. E adevărat că veneau greu și se duceau foarte repede. Pe acea vreme nu aveam eu habar de economii și investiții.

Eram așa numitul ”ditătetot”, cum spune un foarte bun speaker. Încercam să fac orice și oriunde pentru a avea posibilitatea de a câștiga un bănuț.
Nu am avut o copilărie lipsită de necesități. Mama, mereu s-a dat peste cap pentru a-mi asigura cele necesare. În vacanțe și în timpul meu liber încercam să caut alte surse de venit pe lângă bine cunoscuta sursă ”parinți, farți și alte neamuri” SRL.

În cariera mea de ”muncitor”, m-am schimbat de la ”salahor”  în pepinieră, până la programator IT și CEO în firma actuală. Drumul până la acest nivel nu a fost ușor. Am trăit în străinătate aproape 10 ani, ani în care m-am dezvoltat atât mintal cât și personal și profesional.
Sunt de părere că oricare dintre noi avem posibilitatea de a crește pe scara pe care noi o alegem.

În acești peste 30 de ani, am reușit să-mi păstrez aproape soția, de care sunt ”legat” de 16 ani și pot să spun că avem o căsnicie foarte sănătoasă și extraordinară.
Împreună avem doi extraordinari băieți și activăm în câteva afaceri, mai mult sau mai puțin ”succesoroase”, cum mi-a spus cineva cu puțin timp în urmă.
Multă lume ne întreabă ”secretul” relației noastre de durată. Nu este nici un secret. Este vorba doar de comunicare, respect și nu în ultimul rând iubire. Este vorba de susținere și sprijin, doua ”secrete” pe care noi le împărțim zilnic și necondiționat.

Cu ajutorul soției am reușit să pun bazele unui roman, ”Povestea unei palme!”, roman în care transmit câteva idei despre ”obiceiurile” relațiilor conjugale, obiceiuri nesăntoase, să le spunem.

”Acest roman, de debut, este o pledoarie pentru non-violență, extrem de nuanțată pe exemplu unei familii bogate, căreia nu-i lipsește nimic și nu ar avea motive să alunece pe această pantă. Și totuși. inevitabilul se produce, iar sfârșitul este tragic.” astfel a fost descris romanul, de către primul cititor și corector.

Sper ca aceste informații să te ajunte să-ți faci o idee de persoana ce stă în spatele acestui proiect și poate că deja ai înțeles și scopul acestuia.

Nemairămânând multe de spus, îți urez baftă în ceea ce faci și nu uita: ”Nimic și nimeni nu te poate opri să faci ce-ți dorești!”