Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Dacă nu ai un dușman în interorul tău, atunci nici un dușman din exterior nu-ți poate face rău!

ce-s-a-intamplat
Discuțiile cu partenerii, cu prietenii și cu omul de la celălalt capăt a liniei telefonice, m-a făcut să-mi dau seamă că… începusem să mă abat de la drumul ce până în acel moment îl urmam.

Tu ai pățit așa ceva? Normal că ai pățit. Fiecare dintre noi trecem prin astfel de perioade. Fiecare dintre noi are parte de acea furtună cu nori negri, grei și plini de ploi. Ploi ce vor înceta să cadă doar atunci când realizăm că de fapt afară este soare și noi încă nu am reușit să deschidem ochii cu adevărat.

Și tu ai pățit să pierzi concentrarea pe SCOPUL ce îl aveai și credeai că totul în lume lucreză împotriva ta.
Ei bine… eu mă bucur că s-a întâmplat asta și mă bucur că și tu ai avut parte de o astfel de trăire.
Există un proverb african ce spune ”dacă nu ai un dușman în interorul tău, atunci nici un dușman din exterior nu-ți poate face rău!”
Pe scurt, singura persoană cu care trebuie să te lupți este persoana ta.
Lupta cu persoana noastră se duce din interior spre exterior, datorită obiceiurilor înrădăcinate pe care le avem. Fără multă muncă, ajutor și îndrumare nu vom putea trece de aceste obiceiuri pentru a deveni ceea ce ne dorim cu adevărat.

Nimic în lumea aceasta nu a fost construit sau inventat doar de o singură persoană. Și acei inventatori, a căror nume apar pe cele mai mari invenții din lume, au avut un ajutor mai mic sau mai mare la proiectarea, inventarea sau implementarea invenției.
Ar fi arogant din partea noastră să credem că nu este așa.

Tu, unde vrei să ajungi?

Complectează acest formular și vei primi GRATUIT materiale în valoare de peste 200RON, materiale ce te vor ajuta să te dezvolți personal și profesional.

Prenume

Adresa principala de email

Domicilui

Statut