Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Vinovatul cel mai mare este... EU

Fiecare dintre noi avem tendința de a căuta vinovații în tot ce facem și nu ne reușește așa cum ne dorim.
Nu cred că tu nu ai o astfel de listă. Dacă cumva se întâmplă să nu ai o astfel de listă înseamnă că vreau neapărat să te cunosc pentru că ești cu siguranță exact acolo unde îți dorești.

Acum îți voi spune o scurtă poveste pe care am auzit-o acum ceva timp.
”Într-un sat sărac, trăia un tată cu doi băieți gemeni. Tatăl era un bețiv și nu era zi în care el să nu vină acasă fără bani, beat și violent cu cei doi băiețiv și mama acestora. Anii au trecut, băieții au crescut și fiecare și-a făcut familia lui și viața lui.
După ceva timp, un sătean, a aflat povestea fiecăruia și a decis să le facă o vizită, din curizitate.
Mergând la primul l-a întrebat: Toată lumea povestește că ești un om violent, alcoolic și fără viitor. Care crezi că sunt cauzele ce te-au făcut să ajungi în această situație?
Răspunsul băiatului a fost simplu: Am trăit alături de tata!

Omul a mers și la al doilea băiat pentru a afla si istoria acestuia.
Am auzit doar povești și lucruri frumoase despre tine. Lumea spune că ești foarte bun tată, soț și că ai o carieră strălucită, lucru ce îl pot observa uitându-mă la casa în care m-ai primit și la felul în care vorbești cu mine. Care crezi că sunt cauzele ce te-au făcut să ajungi în această situație?
Răspunsul băiatului a fost uimitor: Am trăit alături de tata!”

Din această poveste putem trage o singură concluzie. Deși răspunsurile băieților au fost identice, reacția lor la faptele, vorbele și traiul tatălui lor a fost total diferită.

Cu toții trăim pe aceeași planetă. Avem 24 de ore pe zi. Avem parte de zi și noapte.
Diferența dintre cei ce reușesc și cei ce nu reușesc o face ATITUDINEA.
Persoanele ce reușesc nu se plâng ci caută soluții la problemele ce le întâmpină, iar aceste probleme le iau ca pe o provocare.
Fii responsabil! Dacă nu ești responsabil cu tine, cu cei din jurul tău, cu ce faci și ce ți se întâmplă, nu vei ajunge să afli singurul vinovat pentru ceea ce nu reușești și nu ești.