Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Visează, Iubește, Ascultă, Trăiește și Acționează. Pe scurt, VIATA.

De când am început acest proiect EuSi365.com, am avut si am parte de foarte multe întrebări și de multe persoane care cer clarificări cu privire la scopul acestuia.
De fiecare dată, stau și mă gândesc, care ar fi ce-a mai bună clarificare pe care o pot da si îmi vine o singură frază în minte:
”Te rog să pronunți cu voce tare numele proiectului și după, te rog să îți răspunzi la o întrebare:
Dacă succesul tau, pe plan profesional sau personal, ar depinde doar de o singura schimbare în comportamentul tău, ai face această schimbare?”
Interesant este faptul că de fiecare dată răspunsul este DA, iar continuarea conversației vine cu următoarea întrebare: ”Ce te împiedica să faci acea schimbare?”
Începând cu răspunsul la această întrebare, poți să observi valorile oamenilor și poți să vezi ce îi face să lupte pentru succesul lor sau a celor din jurul lor.

EuSi365.com - Motivare de vointa

Spune-mi ca nu pot si-ti voi demonstra cat de departe voi ajunge.

Înainte de a continua vreau să-ți spun că aceste teorii și practici ce eu le împart cu tine sunt teoriile și practicile mele ce la mine au funcționat, dar poate că la tine nu vor funcționa.
Nu este ceva concret și nici nu este ceva după care să-ți faci un șablon, aici vorbesc doar de părerile mele, testele mele și practicile mele ce m-au ajutat să ajung la nivelul la care sunt astăzi și mă vor ajuta să demonstrez că orice este posibil.
Și când spun ORICE, mă refer și la faptul că trăim în România și nimic, repet nimic, nu te poate opri să faci și să trăiești așa cum îți dorești. Nici măcar țara în care locuiești.
Pentru a mă cunoaște mai bine poți să citești articolul ”Who the F..K is Marius-Andrei Herța

Multă lume încearcă să-și modifice, să-și îmbunătățească viața și ajung la concluzia că nu se poate. Problema majoră este că ÎNCEARCĂ și nu merg până la capăt. În momentul în care ÎNCERCI sau spui ca ”VOI ÎNCERCA”, din această frază ți-ai găsit deja un motiv să NU faci ceea ce ți-ai propus. ”Eu ți-am spus că voi încerca....."

Crezi că eu nu am avut gânduri de renunțare la acest proiect? Să îți spun un secret. Zilnic când vorbesc despre EuSi365.com aud ”mai slăbește-mă, nu va merge” sau ”fugi mă de aici, tu cine te crezi?” sau ”du-te mă, că tu habar n'ai despre ce vorbești și tu oricum te crezi deja în altă lume”, iar aceste cuvinte de ”încurajare” mă face să răspund prin ”Spune-mi că nu pot și-ți voi demonstra cât de departe voi ajunge”.
Dar acest lucru nu îl voi putea realiza singur, pentru că acest proiect nu este despre mine. EuSi365.com este despre tine si despre ce ești tu capabil să realizezi în 365 zile.
Poate că te întrebi, de ce 365 zile. Multă lume mi-a spus că este o perioadă foarte lungă și dorința, visul sau schimbarea trebuie să fie una majoră pentru ca lumea să fie activă în proiect.
Ei bine, eu spun NU. Nu este necesar ca dorința să fie una cu țel înalt, spre exemplu ”vreau să slăbesc 100kg”, sau ”îmi doresc să devin președinte” sau ”vreau să câștig 10 mil de EURO pe lună”.
Eu am luat ca reper 365 zile pentru că este necesar ca dorințele, visele sau schimbările să fie împlinite și menținute în această perioadă.
Este foarte ușor să slăbești 10kg. Un lucru ce îl poți realiza într-o lună. Ideea este ca această schimbare să fie menținută.
Este simplu să îți achiziționezi o locuință sau o mașină, dar este mult mai necesar să îți poți permite să o întreți pe întreaga perioadă.
Vezi... aici intervine EuSi365.com

Aigrija ce iti dorestiFiecare dintre noi, avem un vis. Un vis, o dorință, un țel. Poate că tu, cel sau cea ce citești acest articol, ți-ai găsit țelul. Felicitări! În acest caz ști în ce direcție să mergi și ști unde și când vei ajunge la acesl țel, dar sunt mulți ce încă nu au idee ce anume își doresc și unde anume vor să ajungă. Exact cum spun și autorii și colaboratorii documnetarului The Secret (aprop dacă nu ai citit cartea sau nu ai văzut documentarul, ar fi cazul), dorințele și visele sunt făcute să nu se îndeplinească imediat. Universul ne dă timp să ne gândim ce ne dorim cu adevărat și nu vine imediat în întâmpinarea noastră cu tava plină de dorințe împlinite din care noi să ne alegem ceea ce credem că vrem.

Aici pot să vă împărtășesc o așa numită ”dorință” împlinită pe care nu mi-o doream cu adevărat.
Eram posesor de permis de conducere de multă vreme și mă gândeam cât de ”bun” sunt că încă nu am avut parte de accidente. Ei bine acest gând l-am accesat multă vreme până să-mi fie ”realizat”. Da! Am avut parte de un accident de mașină destul de urât. Din fericire fără victime și fără repercursiuni urâte.
Aici cu siguranță îmi vei da dreptate când spun că nu mi-am dorit cu adevărat acest lucru, dar în viață înveți că NU-ul din fața dorinței este invizibil pentru unda cu care tu transmiți acea dorință.
Eu, am învățat, dealungul acestei vieți, că este necesar să ne concentrăm asupra lucrurilor ce le dorim cel mai mult și nu asupra celor ce nu le dorim.
Am avut prieteni ce mergeau la muncă cu gândul că NU vor să fie dați afară și nu a durat mult și au fost ”avansați”, dar pe culoarul de intrare și ieșire.

Nici eu nu am crezut în acest lucru. ”Fugi ma de aici că așa ceva nu este real. Auzi mă! Mă gândesc și se va întâmpla! Ce porcărie.” Așa am gândit înainte. Eram genul de persoană ce nu oferea bani în ziua de luni pentru că atunci îi ofeream toată săptămâna. În fiecare duminică mă rugam să nu primesc facturi în cutia poștală. Dar dacă dimineața se întâmpla ceva ”nașpa” toată ziua îmi era compormisă. Acest lucru s-a întâmplat până în momentul în care am decis să mă schimb. Cum? Simplu. Luam lucrurile ca fiind normale. Nimeni nu-mi trimitea facturi pentru că așa dorea. Facturile erau răspunsul acțiunilor mele. Că se întâmpla să vină luni dimineață, asta era o decizie ce nu-mi aparținea și nici nu o puteam schimba. Când pățeam și pățesc ceva ”nașpa” de dimineață, nu mă las să fiu influnețat toată ziua de acest lucru. Rezolv, schimb sau elimin acest lucru și dacă nu pot, mă concentrez pe ce este mai important și mai valoros decât să am o zi proastă din cauza (exemplu) unuia ce-mi taie calea în trafic sau că-mi găsesc mașina plină de apă când mă pregătesc să-mi duc puticii la grădi.

Trebuie sau este necesarPe lângă toate aceste schimbări mi-am dat seama de o diferență dintre TREBUIE și ESTE NECESAR.
Tu, nu TREBUIE să citești acest articol și nici nu TREBUIE să aplici ce eu îți spun. Tu consideri dacă ESTE NECESAR.
Nu TREBUIE să mâncăm. Este necesar să ne alimentăm corpul cu energie. Nu TREBUIE să vorbim. Este necesar să învățăm să comunicăm. Nu TREBUIE să mergem. Este necesar să ne deplasăm în direcția pe care ne-o dorim. TREBUIE, în viață este folosit doar la un singur lucru. TREBUIE SĂ MURIM! Toate celelalte TREBUIE au fost demonstrate in istoria omenirii că nu fac parte din categoria TREBUIE.

Eu în viață mă ghidez după două mari zicale. Nu știu dacă le-am inventat eu sau nu, dar nici nu știu să-ți spun adevărații autori.
”Primii 100 de ani sunt mai grei, că după, totul merge ca uns!” - Această zicală mă ajută să realizez că nimic în lumea noastră nu se realizează ușor. Dacă ar fi așa, atunci noi am fi mult mai departe.
”Am o viață de trăit și o eternitate de dormit!”. Exită o zicală ce-mi dă putere să fac mai multe în fiecare zi pentru că realizez că suntem mult mai fagili decât știm. Dacă ne raporăm la vechimea pământului, avem mai puțin de o secundă în care putem lăsa o moștenire în urma noastră.

Acum te întreb. Tu unde vrei să ajungi în următoarele 365 zile?

Numele Tau (obligatoriu)

Email-ul Tau (obligatoriu)

Unde Vrei să ajungi?