Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Tatii, dar eu vreau să zbor!!!

FII REALIST! NU AI ARIPI! NU VEI PUTEA ZBURA!

Sperm-01Astfel suntem noi educaţi.
Îmi aduc aminte de momentele în care stăteam cu amicii mei, în aceeaşi încăpere şi nimeni nu ne spunea că eu sau el sau altul este mai bun decât mine sau... decât tine.
Îmi "aduc aminte" când am reuşit să câştig primul meu concurs Sperm-02 am fost tare fericit, dar înainte, când am ştiut că trebuie să particip si ma antrenam, nimeni nu-mi spunea, FII REALIST!! CUM SĂ CÂŞTIGI TU CÂND SUNT PESTE 1 MILION DE PARTICIPANTI? CINE TE CREZI?

După ce m-am născut, am văzut bunătatea oamenilor. Mă ajutau să mă ridic, mă ţineau în braţe, când imi era greu şi eram supărat, m-au ajutat să mergBaby02, m-au jutat sa vorbesc.

Nu ştiu exact cu ce am greşit, dar după ce m-au ajutat să fac atâtea lucruri bune, să învăţ atâtea lucrui noi, la un moment dat au început să îmi taie din elanul creat tot de ei.Baby03

A apărut acest cuvânt nou:

REALIST!

Acum vă voi explica acest cuvânt. Mi-a trebuit peste 30 de ani de studiu şi cercetări să găsesc adevărata explicaţie a acestui cuvânt.

Înainte de a explica acest cuvânt, doresc să facem un scurt exerciţiu de imaginaţie.

Am în mână o coală de hârtie şi o sticlă.  Crezi că voi putea sparge sticla cu ajutorul hârtiei? FII REALIST!!! Dacă pun sticla pe jos şi hârtia peste sticlă şi sar pe hârtie, reuşesc să sparg sticla? Normal că pot!! Rezultatul depide doar de modul în care foloseşti hârtia.

Acelaşi lucru îl putem spune şi despre cuvântul REALIST. Depinde doar de persoana ce îl spune.

Când un om fără mâini şi fără piciopare îţi spune că el va câştiga concursul de Formula 1 şi va fi cel mai bun pilot din lume, tu "normal" fiind, vei încerca să îl faci să REALIZEZE că nu este posibil acest lucru. De ce? Pentru că ai nevoie de maini şi de picioare pentru a conduce o maşină, NU?conducandmasina

Dar el îţi va arăta că este posibil. Acest domn este Nick Vujicic iar el nu are mâini şi nici picioare şi totuşi a reuşit să conducă o maşină.
Primul pas a fost făcut, acum este necesar să lucreze la performanţă.
Atunci când cineva se uită la tine şi te ascultă, iar după începe să-şi mişte capul în negație spunând: "eu sunt realist iar ce vorbeşti tu sunt doar vise", tot ce rămâne de făcut este să îi arăţi că pe lista ta de lucruri reale se găseşte cel "vis".
Asta înseamnă REALIST!!! Este o listă pe care noi, fiecare dintre noi o facem, scriind lucrurile ce NOI le vedem ca fiind tangibile, dar asta nu înseamnă că şi cel de lângă noi are şi se ghidează după aceeaşi listă.

EuSi365.com - VIATAUnde ar fi lumea dacă inventatorii ce ne-au marcat viaţa nu visau să zboare? Cu siguranţă Traian Vuia inventa mai târziu avionul cu reacţie iar noi poate că nici acum nu credeam că este posibil zborul dacă eşti mai greu ca aerul.

TU CUM ESTI?

Numele tau (required)

Adresa de email (required)

Cum esti tu?

De ce crezi ca esti astfel?