Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Planificare si relaxare.

Secretul catre un succes sigur.
Cand vine vorba de Succes, inevitabil vorbim de lucrurile ce dorim a le face atunci cand ajungem la acest nivel.
Stim exact care sunt pasii pana la punctul in care vom avea posibilitatea de a ne detasa de "hairupism" - asa cum imi place mie sa ii spun etapei in care muncesti, muncesti, muncesti si iar muncesti - si stim exact ce ne place sa facem si ce vom face dupa acel moment.

Am avut ocazia sa observ, multe persoane ce au trecut de "hairupism", am avut ocazia sa ascult si sa urmaresc persoanele ce sunt inca la aceasta etapa si am avut ocazia sa discut si sa observ persoane ce inca nu au inceput dar si-au creionat un drum spre aceasta etapa.
Majoritatea vorbesc de independenta financiara, relaxare, placere, distractie, familie, prieteni si contributie.

Ei bine, la prima sedinta BizzClub din acest an, am avut ocazia de a-l asculta pe Laszlo Fodor vorbind de planificarea unui astfel de drum si de motivarea de care ai nevoie pana sa ajung la nivelul urmator.

RPM EuSi365.com

Planificare si relaxare

Fiecare dintre noi avem una sau mai multe domenii principale in care dorim sa ne dezvoltam. Laszlo ne-a vorbit de cateva dintre aceste domenii pe care le-a asezat intr-o "roata" incercand sa sustraga de la noi, nivelul la care fiecare domeniu este dezvoltat in acest moment. De ce "roata"? Pentru ca, teoretic, orice este in miscare are cate o rotita. 😀

Imaginati-va un vehicul cu 4 asemenea roti ce incearca sa miste autovehicolul in care va aflati. Putin cam greu. Nu imposibil, dar  cam greu. Din aceasta cauza avem nevoie de o planificare bine facuta, in asa fel incat fiecare domeniu in  care dorim sa ne dezvoltam si care ne ajuta sa ajungem la rezultatul final sa fie dezvoltat in acelasi ritm. Pentru acest lucru putem sa ne folosim de experienta lui Tonny Robbins, omul ce a dezvoltat sistemul RPM. RPM Planners and Refills - Rapid Planning Method

In acelasi timp, avem nevoie de momente in care sa ne relaxam pentru a ne lasa creierul sa se dezvolte. Facand lucruri ce te relaxeaza si te fac sa te simti bine, creierul incepe sa fie mult mai creativ si totodata si dvs ca persona va dezvoltati mult mai bine si rapid in domeniile dorite. La acest capitol a intervenit Oxana Novacovici, prezentandu-ne o metoda inedita de relaxare prin culoare.

Sedinta BizzClub TM Feb

Oxana Bocancea - Relaxare prin culoare

Relaxare prin culoare este un proiect inceput de ea prin care doreste sa ofere tuturora posibilitatea de a se relaxa intr-un mod inedit. "Everybody can be a Rembrandt" cu ajutorul acestei tehnici.

“Painting by numbers” Color-Boom este un set de pictura cu ajutorul numerelor. Este un mestesug de tipul „fa-o chiar tu” popular in intreaga lume. Setul Color-Boom contine o panza pe un cadru cu o imagine, care este impartita pe zone, de mai multe linii de culoare albastru deschis. Fiecare zona este marcata cu numere ce corespund unei anumite culori. Completati fiecare zona si in cele din urma imaginea va aparea ca un tablou finit.

“Painting by numbers” Color-Boom combina mai multe functii intr-una singura. Acesta poate fi un cadou pentru altii, il puttţi folosi pentru divertismentul dvs. sau pentru decorarea casei. De asemenea, pictandu-l, puteti invata cum sa desenati. Color-Boom este primul pas perfect pentru incepatori, pentru ca si acestia sa se bucure de pictura. Acesta va ofera toate abilitatile de baza referitoare la pictura, un sentiment de implinire si o doza de amuzament.

Pe scurt:

PLANIFICRE SI RELAXARE PENTRU O VIATA DE SUCCES

Avand in vedere cate lucruri constructive am invatat in prima sedinta din an, pot sa spun ca astept cu sufletul la gura urmatoarea sedinta.

Eu, te tin la curent cu ce se intampla la sedinte, dar esentialul, relatiile, prieteniile, referintele si multe alte oportunitati, nu  le vei putea simti decat daca vei fi prezent. Asa ca te  invit si te astept la urmatoarea sedinta BizzClub.

Te saluta,
Marius-Andrei Herta, cel ce vrea ca tu sa-ti traiesti viata asa cum iti doresti!