Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Parteneriate, Networking si colaborari

Ce sunt si la ce folosesc parteneriatele? Ce este Networking si la ce ne foloseste? Cu ce ne ajuta colaborarile pe termen mediu si lung?

Am tot discutat despre dezvoltarea business-ului, dar nu prea am discutat de modul in care afacerile se dezvolta.
In primele mele articole am vorbit putin despre Networking si felul in care acesta ne ajuta sa ne dezvoltam relatiile, cercurile in care ne invartim si in care facem business.
Sa nu se inteleaga gresit. Cand vorbim de business este acel business pe care vrem sa il dezvoltam pana la EXIT.
Business-urile in care suntem implicati 110% 7/7 24/24 nu sunt afacerile de care vorbim aici. Acele afaceri sunt „full time job” sau cum multi antreprenori de succes le numesc: „O activitate ce-ti ocupa 100% din timp fara sa-ti ofere un randament mai mare decat salariul minim pe economie si in plus multa bataie de cap”.

Nu spun ca afacerea la inceput nu iti ocupa 110% 7/7 24/24, dar acest timp ocupat in asa fel ramane la o valoare de 1 pana la 12 luni maxim. Daca in tot acest timp, nu ai reusit sa iti gasesti persoane la care sa delegi din sarcinile pe care tu le ai, atunci ramai la acel business de „cartier” si esti acel antreprenor ce spune mereu: „eu stiu mai bine si stiu tot”.

Acum poate spui „da cine esti tu sa-mi spui mie ce e ala business ca inca nu am auzit de tine„. Nu spun ca stiu, spun doar ca vreau sa fac un astfel de business, lucrez la acesta de cand am inceput cu acest blog cautand oameni ce au succes, invatand de la ei si implementez zi de zi exempleme pe care acestia le ofera. Dar sa trecem la subiect.

Dupa cum am spus, am vorbit putin despre Networking si felul in care acesta ne ajuta sa ne dezvoltam relatiile, cercurile in care ne invartim si in care facem business. Am discutat despre modul in care persoanele de succes folosesc acest Networking. Si am dat cateva exemple:  Ovidiu ToaderFlorentin Banu,  Mihai TataranRazvan Ogircin, Horatiu PirvulescuCalin Iepure Liviu Păsat, Bianca Dăncilă și Cristian Onețiu. Acesti oameni si multi altii pe care i-am cunoscut, folosesc Networkingul cu succes.

Dar cum una duce la alta si Networking-ul duce la colaborari si parteneriate.

 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces
 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces
 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces
 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces
 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces
 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces
 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces
 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces
 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces
 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces
 • Gotschlich Turnicheti si porti de acces

In urma cu ceva ani de zile, am aflat de un producator de turnicheti si porti de acces din Austria. Dupa mai multe proiecte in care am achizitionat, cu una dintre afacerile pe care le conduc, produsele lor si le-am testat am ajuns sa prind incredere in acestea si sa cer semnarea unui contract de parteneriat. Bine inteles ca acesta nu a fost aprobat asa rapid.

Gotschlich Turnicheti si porti de acces

Am fost invitat la fabrica lor, fabrica ce produce turnicheti de diferite modele, pentru o scolarizare, cu toate ca produsele nu erau necunoscute pentru mine.
In tot acest timp am primit informati pe care nu le cunosteam inainte si am vazut exact cum se fabrica anumite modele de porti de acces si pe ce principiu functioneaza acestea.
Am asistat la cateva teste de rezistenta si de raspuns in care s-a facut diferenta dintre produsele Gotschlich si alte produse asemanatoare.
Am avut posibilitatea de a observa indeaproape fiecare piesa ce se foloseste la asamblarea turnichetilor si am putut observa si aparatura folosita la constructia acestora.
Pe langa acest lucru, am avut placerea de a observa noile produse ce urmeaza a se prezenta in urmatoarele luni si mi-a fost oferita ocazia de a aduce o schimbare esentiala in constructia acestuia.

Gotschlich Turnicheti si porti de acces

Cel mai important lucru din toata aceasta experienta a fost faptul ca mi-am petrecut timpul alaturi de intreaga echipa Gotschlich, lucru care ne-a ajutat, atat pe mine cat si pe ei, sa ne cunoastem mult mai bine. Cunoscand persoana cu care faci parteneriat si cunoscand intreaga echipa de productie, te ajuta sa observi ce fel de afacere vei putea obtine in viitor si te ajuta sa iti setezi limitele fata de business-ul tau.

Intr-un parteneriat, fiecare isi povesteste planurile si isi impartaseste imaginea pe care o doreste unul de la celalalt.

Dupa doua zile de discutii am incheiat contractul de colaborare iar acum suntem colaboratori si parteneri in domeniul sistemelor de acces control si ticketing. Gotschlich GmbH ajuta si sprijina Herta Solutions SRL  pe piata din Romania in proiecte de sisteme de acces control si ticketing.

Un partener nu este doar o firma de la care poti lua anumite produse la preturi mai mici decat normal. Un partener este o firma ce-ti transfera increderea, know-how, dar si o parte din clienti. Fiecare parte are ceva de castigat, dar exista si riscuri. Va invit pe fiecare dintre voi sa va ganditi la partenerii vostri ca la persoanele cele mai apropriate voua si va invit sa va apreciati partenerii.