Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Care este viziunea lui Onețiu?

Onetiu Cristian, EuSi365.com Marius Andrei Herta, Start-Up Scale-UP

Onetiu Cristian

”Cred că oricine poate deveni un ANTREPRENOR de succes dacă îşi găseşte motivaţia interioară şi modelul de business potrivit.
Eu nu pretind că ajut!
Nici n-aş putea. Pentru că doar antreprenorul este cel care trebuie să decidă să se ajute. Iar când face asta, mă cheamă pe mine!
Eu ofer:
- mediu de conştientizare,
- know how structurat în afaceri
- mobilizare generala spre acțiune virtuoasă sau... "șutul în fund" atunci când nu mai găseşti altă soluţie de creştere.
Folosesc pentru asta tehnici de coaching, consultanţă şi consiliere pe care le-am învăţat şi le-am practicat cu succes în ultimii ani.”


Am avut plăcerea de a-l cunoaște pe Cristian Onețiu, persoana de la care am învățat foarte multe în cele câteva scurte întâlniri la care am participat amândoi.

Cristian este cofondator al celei mai mari companii româneşti din industria de vânzări directe, cu peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri din 2005 până în prezent. În același timp este și inţiatorul echipei de coach, traineri formaţi şi certificaţi John Maxwell Team din România. Este cofondator al celei mai mari companii de distribuţie alimente BIO în IKA și cofondator al primei companii de celebrity branding din România.

Este prezent în TOP 500 Forbes și își petrece timpul ca speaker la evenimente de business, fiind în prezent în enciclopedia personalităţiilor din România "Who is Who"

Are o experiență antreprenorială cumulată în peste 15 ani, experiență ce l-a făcut să scrie cărțile ”Start in Antreprenoriat" şi "GPS Business". Este realizatorul emisinuii ”Antrenorul”, o producţie educaţional antreprenorială, astfel fiind activ în mediul de educație antreprenorială prin emisiuni TV, presa de afaceri și dezvoltare personala prin interviuri și articole.

Experiența acumulată și diferitele praguri pe care le-a întâmpinat în business, îl ajută enorm șă-și exercite rolul de Business Mentor.
Este consultant pentru zeci de antreprenori, facând parte din liga formatorilor acreditati ANC al ministerului Educatiei.

Este un om minunat, ce se implica 110% de fiecare dată când are ocazia.
Daca simțiți că aveți nevoie de ajutorul acestui om, nu ezitați să luați legătura cu el.

Experiența mea alături de el:
M-a pus pe picioare și m-a făcut să văd lucrurile în business așa cum sunt ele nu așa cum le văd peste 80% din antreprenorii români.

Afacerea o faci pentru EXIT nu pentru a avea de lucru.