Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Evenimente de Business

Nu de mult, am scris despre "Obiceiuri Sănătoase", diferența dintre obiceiurile oamenilor săraci și obiceiurile oamenilor bogați.
Cred că a venit momentul să vă spun și câteva cuvinte despre cum aplică persoanele împlinite aceste obiceiuri.

În data de 11.10.2016 am avut plăcerea să particip la un eveniment ce eu îl consider unul dintre cele mai bune evenimente ce ajută antreprenorii să-și dezvolte capacitățile de a conduce, de a vinde, de a crea o echipă și de a susține o echipă pentru firma și afacerea lor.
Este vorba despre ”Cocktail de Business Timisoara” organizat de BizzClub la care au fost invitati de către Călin Iepure oameni de succes în afaceri și anume Liviu Păsat, Bianca Dăncilă și Cristian Onețiu.
Când vine vorba de exemple și de sfaturi, cum și ce anume poți să faci pentru ați crește afacerea sau pentu a te dezvolta personal, îi pot asculta pe acești oameni ore în șir fără să mă gândesc la nimic altceva decât la momentul în care voi aplica sfaturile lor.

Creșterea și dezvoltarea ta stă în oamenii cu care interacționezi

Călin, este cel ce m-a introdus în această lume și pentru asta nu am cuvinte să-i mulțumesc. Prin vorbele lui, prin sfaturile lui învăț foarte multe lucruri despre dezvoltare personală și profesională. El este cel care îi ghidează pe oamenii de Busines să aibă impact real asupra celor din jur. Face asta prin discursurile, Workshopurile, Trainingurile, Sesiunile de Consultanță și Mentoring pe care le susține și la care se vede cu ochii liberi că pune pasiune și suflet.
Vă invit să luați legătura cu acest minunat om atunci când întâmpinați probleme în afacerea voastră și nu numai, pentru că vă veți convinge că merită.
Așa cum spune el ”secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”

Cine sunt cei ce te pot ajuta?

Liviu este trainerul, antreprenorul & speakerul ce a pus baza unor idei majore de dezvoltare în afacere, idee ce s-a materializat în editarea unei cărți.
Obiceiuri care fac toți bani” este cartea, cu ajutorul căreia Liviu îşi propune să ofere instrumentele necesare pentru a dobândi noi obiceiuri financiare şi a le schimba pe cele existente.
În aceasta vei găsi tot ce ai nevoie pentru a începe. Este o carte ce necesită să fie citită!
Un sfat de la Liviu pe care îl dau și eu la rândul meu este că ”fiecare om de pe planeta asta a venit cu un rost. Instruiește-te, explorează, acționează, fă tot ce e necesar în așa fel încât să afli care e rostul tău pe-aici. Și-apoi vezi cum ai putea folosi asta în folosul tău și al oamenilor.”
Citește ”Cine este Liviu Păsat?” și urmărește un scurt video în care Liviu vorbește despre cele 5 greșeli pe care le fac antreprenorii.

Bianca este persoana care ne-a explicat cum și ce anume este necesar să modificăm în mentalitatea și munca noastră pentru a avea mai mult de câștigat și ne-a explicat că s-au terminat zilele în care oameni făceau aproape orice doar dacă aveau un interes anume și doar dacă știau că vor câștiga ceva din acel lucru. Ne-a explicat și ne-a dat exemple că orice facem este necesar să facem cu plăcere și să fim deschiși pentru noi oportunități și pentru oameni noi ce vor intra în cercul nostru. Este un expert în online marketing iar după ce a condus proiectul tocmai.ro de la stadiul de Start-Up la top 3 site-uri în Romania, și-a lansat propria regie de publicitatea online și agenție de marketing online sub brandul de GripADs.
Ce pot eu să-ți dau mai departe din ce ea ne-a împărtășit este că ”inspiraţia o găseşti în alte modele, dar curajul şi determinarea vin din tine”.
Citește ”Cine este Bianca Dăncilă” și urmărește un scurt video în care Bianca ne vorbește despre modul în care ne putem ușura munca.

Cristian este cel care ne-a ”dat câteva palme”, după cum am declarat și câtorva prieteni și ne-a reamintit pentru ce anume facem afaceri și pentru ce anume ne ”zbatem” în această lume a Business-ului. Ne-a reamintit că în afacerile pe care le facem suntem într-o continuă competiție cu ceilalți și pentru a avea succes este necesar să nu ne culcăm pe o ureche și să acționăm.
În afaceri libertatea este cea pe care mulți oameni o urmăresc dar nu mulți o ”prind”.
O frază ce mi-a rămas în minte este că noi putem deveni antreprenori de succes doar dacă ne găsim motivația interioară și modelul de business potrivit.
Citește ”Cine este Cristian Onețiu?” și urmărește un scurt video în care Cristian ne vorbește despre miza în afaceri și ce anume vrem noi, oamenii de Business să realizăm în această Românie nouă.

Mă bucur că am avut cocazia de a participa la acest eveniment și mă bucur că am întâlnit mulți oameni ce luptă pentru a crea un mediu de Business mai frumos, mai constructiv și mai educativ în Romania noastră. Sunt foarte fericit că la eveniment a fost prezent un om ce a putut imortalizat fiecare moment din acea seară și doresc cu această ocazie să îi mulțumesc lui Sveto și echipe lui, PSImage pentru munca depusă.

După un astfel de eveniment nu îmi rămânde decât să te întreb: ”Data viitoare, când se va organiza un astfel de eveniment, tu unde te vei afla?

Te salută Marius, cel ce-și dorește să te dezvolți și să-ți trăiești viața așa cum îți dorești.

Succesul este un progres pe care oricare dintre noi îl facem la un moment dat. Fie că ne dăm sau nu seama, fie că dorim sau nu, viața este un progres continu. În viață, pentru a ajuge ca peste ani și ani să fi la același nivel ca nivelul actual, este necesar să crești să să evoluezi. Peste ani și ani, viața nu o sa mai fie ca cea de azi, iar normalitatea nivelului pe care îl ai azi o să fie cu totul și cu totul alta.