Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Obiceiurile tale te ajută să ajungi la succes sau nu

obiceiuri sanatoaseTe rog să te gândești la obiceiurile din ziua ta și răspunde la urmatoarea întrebare:

“Dacă voi continua cu aceste obiceiuri și le voi face zilnic, voi ajunge acolo unde imi doresc cu adevărat?”
Dacă răspunsul tău este DA, atunci te felicit pentru că faci ce-ți place și ști exact unde vei ajunge și ce vrei de la viață.
Dar dacă răspunsul este NU, răspuns ce îl vor da peste 80% din cei ce citest acest articol, atunci sunt sigur că acest lucru l-ai realizat cu mult timp înainte dar încă nu ai avut curajul de a face mutările necesare.
În acest caz, te invit să îți cauți obiceiurile sănătoase ce te vor ajuta în procesul tău de schimbare și succes.

Fiecare dintr noi avem mai multe sau mai puține obiceiuri ce ne fac să rămânem pe loc în evoluția noastră.
Ideea este să le conștientizăm și să le schimbăm cu obiceiurile ”sănătoase”.
Să nu mă înțelegi greșit. Nu este nimic rău în a avea astfel de obiceiuri, dar dacă te uiți la persoanele ce au avut și au parte de bunăstare în acastă viață, vei observa că aceste obiceiuri nu sunt sănătoase pentru cariera și viața ta.
Nu este deloc ușor să renunți la obiceiurile deja implementate în corp și creier, sau cum Andy Szekely spune, ”în mușchi”.
Dacă ești sau ai fost fumător și ai renunțat la acest obicei măcar pt cateva luni sau definitiv îți dai seama despre ce vorbesc.
În procesul tău de renunțare vei avea momente în care vei merge (exemplul fumătorilor ce renunță la țigări) la magazin și automat îți vei comandam și pachetul de țigări, fără să realizezi.
Realizarea intervine în momentul în care vei avea acel pachet în mână.
Poate că mă vei contrazice și îmi vei spune că fumatul nu este un obicei, este un viciu, dar îmi permit să continui și să îți spun că orice faci, repetat în viața ta, se numește obicei.
Te invit ca în următoarele zile să faci o listă cu obiceiuri sănătoase pentru succesul tău, iar în data de 11.06.2016 îți voi trimite un mesaj cu obiceiurile adoptate de mine.

Change is Coming! Trăiește-ți viața așa cum îți dorești și visezi!