Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Motivare-luni13După un weekend foarte frumos, în care m-am distrat cu piticii mei, am cântat(nu eu) și dansat la un eveniment în care un cuplu, cunoscut mie, a spus DA în fața martorilor și a oficiatorilor și după o minunată zi de ploaie petrecută la Herculane cu prietenii, a sosit și vineri, scuze Luni 13.

Cine spune că 13 are un efect negativ?

Gândirea noastă dezvoltă efectul negativ.

Mi-am făcut un plan riguros și exact pentru întreaga săptămână. Am știut tot ce voi face și tot ce este nevoie să fac și am calendarul plin de evenimente.
Aveam o singur problemă. Nu am avut o temă de discuții, subiect, pentru această zi. Nu știam cum să încep să vă scriu fără a vă divulga programul acestei săptămâni.
Pentru că după cum ați observat, notez și vă împart experiențele acestui proiect de schimbare www.EuSi365.com după ce se întâmplă nu înainte.
Normaaaal!!! Dar azi, Luni 13, mi-a fost oferit acest subiect pe tavă.

M-am trezit și am pregătit copilașii pentru creșă, respectiv grădiniță. Toate perfecte până aici, dar când să îi urc în mașină, ce să vezi.... geamurile erau larg deschise iar afară turna torențial.
Rapid am închis geamurile și am căutat să văd dacă sunt ude scaunele din mașină.
Când am deschis ușa.... ușșșșșș... a ieșit și apa. UPS!
Noroc în ghinion, am găsit un alt mijloc de transport pentru a duce piticoţii la "muncă".

În drum spre "biroul lor", David, băiatul mai mare, mă tot întreba tot felul de lucruri dar gândul meu era doar la balta din maşină.

”Tatiiii! Nu auzi?” am fost întrebat la un moment dat. Râzând am răspuns că aud, doar că eram concentrat la cele întâmplate nu cu mult timp în urmă.
”Tati, tu trebuie să conduci acum.” Mi-a răspuns și a avut dreptate. Problema mașinii nu era de actualitate. Acum trebuia să fiu concentrat la nevoile lor iar după, când ajungeam acasă aveam destul timp să mă tot gândesc cum voi scăpa de lacul din mașină.

Îmi venea să țip? Să înjur? Să dau cu picioarele în mașină?
Cred că acest lucru este cumva în firea oricăruia, dar mă ajuta cu ceva?
Se usca mașina mai repede dacă făceam aceste lucruri?
Dacă dau vina pe luni 13 sau direct pe 13 sau pe ploaie rezolv ceva? NU!
Știu exact cine este vinovatul. EU! Eu sunt singurul vinovat de faptul că geamurile acestei mașini au fost deschise larg toată noaptea.

Înainte să închei.
Nu căuta vinovatul pentru tot ce faci sau tot ce pățești.
Caută soluții și caută să-ți continui viața spre ceea ce vrei să faci.
Nimic nu te poate ține în loc. Tu ești persoana ce are putere de a trage frâna.

Soluţia o voi dezvăluii după ce văd rezultatul.

Trăiește-ți viața așa cum îți dorești!
Marius-Andrei