Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Hard Life to succeed

You think you have a Hard Life to succeed?

Cu totii ne gandim ca vrem sa ajungem sa avem succes si ne dorim sa ajungem acolo cat mai repede, dar nu suntem multi ce vor sa accepte anunite sacrificii sau esecuri.

Cand stau si ma uit la oamenii de succes foarte cunoscuti si fac o comparatie cu viata mea, imi vine sa-mi dau doua palme si imi spun: „tu ai o viata foarte frumoasa de unde pleci. Ceilalti s-au chinuit prima parte din viata. CE ASTEPTI?”

Nu spun ca viata mea e roz. Stim prea bine ca atunci cand avem posibilitatea de a ne plangem….. nu are rost sa continui. Vreau sa spun ca unele persoane, printre care si persoana mea, nu sunt fortate de imprejurari sa inceapa dintr-o situatie dura de viata asa cum au inceput vedetele de mai jos.

Leonardo DiCaprio

Crezi ca traiesti intr-un cartier rau famat? Mai gandeste putin. Inainte ca Leo sa ajunga in lumea vedetelor a avut o viata destul de dificila.
Copil fiind, a trait pe strazile din Los Angeles alaturi de familia lui. A fost inconjurat in permanenta de droguri, violenta, prostitutie si crime, dar toate acestea nu i-au oprit dorinta de a visa si de a iesi din acel anturaj. Cu toate ca era doar un copil, a avut abilitatea de a observa posibilitatile de iesire si acum este omul a carui valoare neta se ridica la suma de $245 milioane si este unul dintre cei mai respectati actori din Hollywood.

Cristiano Ronaldo

Atunci cand se aude numele de Ronaldo, toata lumea se gandeste la fotbalistul bogat si plin de faima. Dar lucrurile nu au stat asa de la inceput. Ronaldo a trait alaturi de familie intr-o mansarda minuscula si tatal lui lucra ca gradinar. In cele din urma, tatal lui Ronaldo s-a apucat sa consume alcohol, activitate ce i-a facut cunostinta cu MOARTEA in 2005. Mama lui a inceput sa lucreze ca bucatar si menajera pentru a putea sa-si intretina copiii. Ambitia lui Ronaldo l-a adus aici unde este astazi. Valoarea lui neta fiind de $400 milioane.

Eminem

Cine nu a auzit de Eminem si problemele lui? Daca asculti melodiile acestuia poti sa-ti conturezi viata acestuia.
Nu si-a cunoscut tatal si a trait cu mama lui care isi schimba fregvent locul de munca, activitate ce ii facea sa se mute in permanenta. A fost elevul ce o incasa de la ceilalti doar pt ca exista, iar mama acestuia a inaninta un proces impotriva lui la un moment dat. Vorbim de drepturile parintesti? Dar in ciuda celor intamplate, Eminem nu s-a oprit din lupta lui catre succes si azi valoreaza net $190 milioane.

Mai pot da o gramada de exemple, dar cred ca ati prins ideea. Reusitele noastre se datoreaza ambitiilor noastre, felul in care noi reactionam si motivatiei.

Cu ceva in urma am vazut o formula a succesului: Ci × Rt = R si acum vad ca asa este.

Circumstante × Raspunsul Tau = Rezultat