Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

eusi365.com

Lorand Soares Szasz si Herta Marius (EuSi365.com)

După cum ştiţi şi după cum aţi observat până în acest moment, sunt în căutarea formulei perfecte pentru succes, formulă ce doresc să o împărtăşesc cu voi. Şi unde anume poţi să găseşti această formulă decât în locul în care sunt prezente persoanele ce au succes şi au implementat o astfel de formulă a succesului.
Trebuie să recunosc că la ultimul eveniment organizat de Lorand Soares Szasz, "14 Strategii pentru a creste afacerea ta!", am aflat această minunată formulă ce pentru el a funcţionat şi o împărtăşeşte cu cei prezenţi.

Formul Succesului EuSi365.com Herta Marius Andrei

Formul Succesului EuSi365.com
Herta Marius Andrei

Este vorba de o formulă matematică ce m-a pus pe gânduri.
O formulă simplă pe care dacă o implementăm în ceea ce facem nu avem decât de câştigat, iar singura noastră provocare va fi „cum voi face faţă acestui succes ce va apărea în viaţa mea?”
Hai sa îţi explic puţin formula.

Să considerăm că la lucru, oferim în munca noastră doar 99% din efortul nostru. După un an de zile rezultatul provocat de acest efort este mai mic decât efortul nostru iniţial iar răspunsul angajatorului sau a proiectului nostru poate să fie unul negativ. Sunt de părere că răspunsul va fi cu siguranţă unul negativ.

Dar dacă noi oferim în muncă, de fiecare dată 101% din efortul nostru? Puţin mai mult în fiecare zi, puţin mai mult decât am făcut ieri, puţin mai mult decât efortul făcut de noi acum câteva zile. Care va fi rezultatul nostru?

Formula Succesului EuSi365

Formul Succesului EuSi365.com
Herta Marius Andrei

Formul Succesului EuSi365.com Herta Marius Andrei

Formul Succesului EuSi365.com
Herta Marius Andrei

Nu despre asta este vorba în viaţă? Eu sunt de părere că fiecare om în viaţă este născut cu un anume scop şi are „obligaţia” faţă de acest univers de a lăsa ceva în urma lui. Nu este necesar să fie ceva măreţ, la care fiecare om de pe această planetă să se închine. Este necesar să fie măreţ şi de luat aminte în cercul nostru şi în împrejurul nostru. Noi suntem creatorii vieţii noastre şi suntem cei ce avem puterea de a lua decizia de a lupta sau de a renunţa.

Am cunoscut şi cu siguranţă ai cunoscut şi tu oameni ce au privit moartea în ochi. Diferenţa dintre ei este modul în care au abordat această provocare. Unii s-au lăsat pradă şi nu mai sunt să ne povestească, iar alţii au reuşit să lupte cu această provocare şi acum stau şi ne povestesc cele întâmplate.

Îţi scriu câteva rănduri din frazele pe care eu le-am auzit şi le-am băgat în memorie înainte de a încheia.
"Dacă eşti măturător de străzi, mătură acea stradă în aşa fel încât să strălucească şi-ţi garantez că nu vei mătura strada pentru mult timp!"
"Dacă faci ce face toată lumea nu te aştepta să ai altceva decât are toată lumea!"

Acum, eu îţi dau o provocare. TU CÂT EFORT DEPUI ÎN CEEA CE FACI?