Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

dezvoltare_personalaFiecare dintre noi suntem mereu puși în situații în care acțiunea este una nouă și nu știm cum vom reacționa după acțiune.
Dar, cu toate acestea, sunt puțini care continuă și au curajul de a lua o decizie nouă și de a merge pe un drum ce nu este atât de confortabil ca până în acel moment.

Asta înseamnă de fapt Dezvoltare Personală.

Acțiunea de a fii prezent în viața ta!

Noi, echipa EuSi365.com, te ajută să vezi acest drum și să îți păstrezi direcția dorită.
te ajută să ieși din zona ta de confort pentru a te dezvolta și pentru a nu regreta acest pas.

Suntem oameni și suntem dispuși la greșeli și eșecuri. Asta nu înseamnă că nu avem voie să trăim așa cum ne dorim și cum visăm. Singura diferență dintre cei ce reușesc și cei ce nu reușesc este faptul că aceștia din urmă luptă până ajung la rezultatul stabilit.

EuSi365.com vă recomandă pentru dezvoltarea voastră personală și profesională câteva cărți și articole.

Pentru a ajunge acolo unde ne dorim, este nevoie de multă muncă și schimbare. Dacă nu aveam plăcerea până acum să citim, de acum înainte cititul este necesar să ne intre în obicei. Grijă ce citiți 😀

Pentru început, puteți descărca PDF-ul Autocontrolul prin metoda SILVA.

Cum să fac bani?

Poți să câștigi mai mult

Cu toții ne întrebăm dacă viața înseamnă să muncim pentru alții sau să facem ce ne dorim cu adevărat.
În viața fiecăruia dintre noi există anumite ”obligații”, pentru că noi le-am transformat în obligații, dar mai avem şi câteva lucruri ce sunt necesare pentru viața noastră. Se poate trăi o viață cu aceste ”obligații” și necesități doar muncind din confortul casei noastre, sau este doar un vis?

Cine este vinovatul?

Vinovatul cel mai mare este… EU

Fiecare dintre noi avem tendința de a căuta vinovații în tot ce facem și nu ne reușește așa cum ne dorim.
Nu cred că tu nu ai o astfel de listă. Dacă cumva se întâmplă să nu ai o astfel de listă înseamnă că vreau neapărat să te cunosc pentru că ești cu siguranță exact acolo unde îți dorești.

Savurează călătoria

Care este experiența ta?

Din experiența mea, experienţă ce s-a întins pe mai mulţi ani şi prin mai multe ţări din Europa, am putut observa atat partea bogată cat si partea săracă a oamenilor. Nemulţumirea nu ţine cont de naţionalitate, bogaţie sau sărăcie. Viaţa ne poate oferi o gamă variată de metode de a ne face să fim sau nu fericiţi…

Asculti sau Vorbesti?

FII REALIST! NU AI ARIPI!

Nu vei putea zbura! Astfel suntem noi educaţi. Îmi aduc aminte de momentele în care stăteam cu amicii mei, în aceeaşi încăpere şi nimeni nu ne spunea că eu sau el sau altul este mai bun decât mine sau… decât tine. Îmi „aduc aminte” când am reuşit să câştig primul meu concurs, am fost tare fericit …

Obiceiuri sănătoase

Obiceiurile tale te ajută să ajungi la succes sau nu

Te rog să te gândești la obiceiurile din ziua ta și răspunde la urmatoarea întrebare: “Dacă voi continua cu aceste obiceiuri și le voi face zilnic, voi ajunge acolo unde imi doresc cu adevărat?” Dacă răspunsul tău este DA, atunci te felicit pentru că faci ce-ți place și ști exact unde vei ajunge și ce vrei de la viață.

Ești extraordinar!

Trăiește-ți viața așa cum îți dorești!

Tu ești creat să excelezi, să fii extraordinar, să creezi la rândul tău lucruri extraordinare, să îți îndeplinești visele și dorințele.
Tot ce ne înconjoară în această lume este făcut pentru ca noi să ne folosim de acestea. Noi toți avem un vis și o dorință în această viață. În drumul vostru spre casă, sau spre muncă, sau spre scoală sau egal unde anume, ați…

Hard Life to succeed

You think you have a Hard Life to succeed?

Cu totii ne gandim ca vrem sa ajungem sa avem succes si ne dorim sa ajungem acolo cat mai repede, dar nu suntem multi ce vor sa accepte anunite sacrificii sau esecuri.

Asculti sau Vorbesti?

Tu cum procedezi in viata de zi cu zi?

Fiecare rol isi are partea lui în dezvoltarea ta. Îți spun asta datorită faptului că am trecut prin această etapa și pot să spun că datorită unui grup de oameni deschiși, amabili și calzi, am reușit să ajung să știu când este …

Cercul tău…?

Înconjoară-te de oameni ce te ”OBLIGĂ” să crești!

Am scris si in articolul trecut, ”Obiceiurile oamenilor impliniti”, despre obiceiurile lor si ce anume este necesar sa faci pentru a te indrepta spre directia pe care o doresti.

Concentrează-te…

Visul tău este doar al tau.

Nu poți să renunți la ce vrei să faci în acea zi doar pentru că te lovești de o ușă închisă.
Fiecare dintre noi, avem una sau mai multe persoane ce ne amintesc că nu vom reuși, sau că nu este posibil. Este necesar ca aceste persoane să rămână aproape de noi pentru a le demonstra că nu au avut dreptate si …

Formula succesului!

Care este succesul tau?

După cum ştiţi şi după cum aţi observat până în acest moment, sunt în căutarea formulei perfecte pentru succes, formulă ce doresc să o împărtăşesc cu voi. Şi unde anume poţi să găseşti această formulă decât în locul în care sunt prezente persoanele ce au succes şi au implementat o astfel de formulă a succesului.

Obiceiurile oamenilor

Tu te simți împlinit?

Este vorba despre ”Cocktail de Business Timisoara” organizat de BizzClub la care au fost invitati de către Călin Iepure oameni de succes în afaceri și anume Liviu PăsatBianca Dăncilă și Cristian Onețiu. Când vine vorba de exemple și de sfaturi, cum și ce anume poți să faci pentru ați crește afacerea sau …