Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Fiecare dintre noi are o altă teorie a vânzărilor, a dezvoltarii afacerii proprii.
Eu, împreună cu mentorii, expertii şi persoanele de succes în vânzări am elaborat câteva stratgii de vânzare şi promovare ce funcţionează.

Este vorba de dezertare sau de neidentificare?

Într-o scurtă întâlnire cu Andreea, am descoperit că amândoi luptăm pentru #dezvoltarea #personală a #OAMENILOR și că #angajatul este același OM ce are nevoie de atenție, conexiune, respect, înțelegere și implicare. #Afacerile nu se construiesc cu angajați ci cu OAMENI. #DezvoltarePersonala #MotivareViata #EuSi365.com

Știi…omul are valoare, și antreprenorul este tot om și are atâtă valoare pe câtă valoare ofera oamenilor cu care lucrează. În accepțiunea proprie, în cel mai scurt timp, omul va fi înlocuit de mașini. Însă până atunci…

Când eram copii obișnuiam să ne jucam “telefonul fără fir”. Și-acum o facem, însă joaca a devenit ceva serios și din pacate, suntem la fel de puerili în gândire. Acum avem drepturi care mai de care mai lipsite de morală, cum ar fi implicarea în viața colegului sau șefului fără invitație sau lipsa totală de interes legat de rezultatele acțiunilor noastre. Totul devine “personal” când, în esență, totul “se distanțează de personal” pentru că interpretăm reacții și judecăm rezultate fără să ne intereseze “de ce-ul” lor.

RPM – BIZZCLUB

Planificare si relaxare

Cand vine vorba de Succes, inevitabil vorbim de lucrurile ce dorim a le face atunci cand ajungem la acest nivel. Stim exact care sunt pasii pana la punctul in care vom avea posibilitatea de a ne detasa de „hairupism” – asa cum imi place mie sa ii spun etapei in care muncesti, muncesti, muncesti si iar muncesti – si stim exact ce ne place sa facem si ce vom face dupa acel moment.

Sanatate si Networking

Sanantate si relații

Daca data trecuta am discutat despre Planificare si relaxare ca fiind secretul catre succesul fiecaruia, azi, 17.01.2017, in cadrul bine cunoscutei sedinte BizzClub, s-a discutat despre alte doua aspecte ale acestui secret. In interviuul cu Bogdan, am aflat ce anume l-a facut sa isi schimbe strategia. „Imi place sa spun ca sunt un entuziast al fitnessului si al businessului. Pasiunea pentru fitness…

Securitate si Legislatie

SECURITATEA MUNCII SI LEGISLATIA

Dupa cum v-am obijnuit, in fiecare marti  va scriu despre BizzClub si ce se intampla in sedintele acestui club. Daca pana acum am discutat de Planificare si relaxareSanantate si Networking, iata ca a venit momentul sa discutam despre securitatea muncii dar si despre partile legale ale unei afaceri si legislatia din 2017. Ei bine, nu pot sa spun ca sunt expert in aceste domenii…

Unii oameni caută lucruri frumoase, alții fac lucruri frumoase!

Cu ceva timp în urmă, v-am vorbit de Networking și efectele acestuia. Ei bine, tot cu mult timp în urmă, cu mult înainte de a da start acestui proiect, am început să realizez și eu cât este de necesar acest NetworkingPot să spun că încă muncesc la această etapă din viața mea și pot să spun că până acum am întâlnit mulți oameni de la care pot învăța zilnic.

Fiecare dintre noi avem metodele noastre de dezvoltare, metode prin care noi credem că ne putem dezvolta cel mai bine. Eu sunt de părere că egal ce vrei să faci, nu vei putea să realizezi de unul singur. Mai ales în afaceri este nevoie de echipă. Că vorbim de echipa ta de oameni ce lucrează alături de tine, că vorbim de parteneri, furnizori sau mentori, cu toții fac parte din echipa ta de dezvoltare.

Ateliere in Antreprenoriat

Planificare si relaxare

Cand vine vorba de Succes, inevitabil vorbim de lucrurile ce dorim a le face atunci cand ajungem la acest nivel. Stim exact care sunt pasii pana la punctul in care vom avea posibilitatea de a ne detasa de „hairupism” – asa cum imi place mie sa ii spun etapei in care muncesti, muncesti, muncesti si iar muncesti – si stim exact ce ne place sa facem si ce vom face dupa acel moment.

Parteneriate B2B

Parteneriate si colaborari

Am tot discutat despre dezvoltarea business-ului, dar nu prea am discutat de modul in care afacerile se dezvolta.
In primele mele articole am vorbit putin despre Networking si felul in care acesta ne ajuta sa ne dezvoltam relatiile, cercurile in care ne invartim si in care facem business. Sa nu se inteleaga gresit. Cand vorbim de business este acel business …

Start-UP Scale-UP

Ce afacere ai?

Am avut parte de două zile intensive de învățare, examinare, educare, discuții, sfaturi și multe altele, zile în care pot să spun că m-am simțit ”bombardat” cu informații pentru dezvoltarea mea antreprenoriala, dar bombardat în cel mai plăcut mod posibil. Înainte de a continua, am o întrebare pentru tine: De ce te-ai făcut antreprenor sau de ce vrei sa fii antreprenor?