Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Concentrează-te pentru a ajunge acolo unde îți dorești și visezi.

Nu poți să renunți la visul tău doar pentru că cineva spune că nu vei reuși.
Nu poți să renunți la ce vrei să faci în acea zi doar pentru că te lovești de o ușă închisă.
Fiecare dintre noi, avem una sau mai multe persoane ce ne amintesc că nu vom reuși, sau că nu este posibil. Este necesar ca aceste persoane să rămână aproape de noi pentru a le demonstra că nu au avut dreptate si pentru a ne hrani cu negativismul lor.
În momentul în care mi-am dat demisia de la service-ul unde lucram, atât șeful meu cât alte persoane, mi-au spus ca nu voi reuși și că fac cea mai mare greșeală a vieții mele. ”Cum poți să renunți la un astfel de JOB”, ”Nu ești normal! Crezi că lumea asta te va lua în seamă”, ”La ușa noastră (șeful) stau sute de oameni ce vor JOB-ul tau”, ”Fica mea a facut facultatea de xxx (nu-mi mai aduc aminte) și nu a reușit, ce te face să crezi ca TU vei reuși?”.
Acum, ca am ajuns la acest nivel, la care sunt azi, IT-ist, Programator/Administrator, exact ce mi-am dorit in acea perioada, aceste persoane, ce au incercat sa ma opreasca, nu sunt lângă mine, dar aud zilnic de mine și de realizările ce le-am făcut și îmi transmit mereu salutări. Cum credeți că mă simt eu acum? ”Nu tu mai ajutat să ajung aici, dar ți-am demonstrat că se poate.” Acestea sunt cuvintele ce le spun mereu, atunci când îi întâlnesc, bine înțeles în gand.
În viață realizările apar doar atunci când începi să te zbați pentru acest lucru, doar atunci când începe să te doară. Muhammad Ali a fost întrebat: ”Câte flotări faci?” raspunsul... ”Nu le număr, încep să număr doar când doare pentru că atunci contează.”

Cezi că toți oamenii de succes stau și nu se concentrează pe ceea ce ei doresc să realizeze. Zilnic au în vedere acest lucru și zilnic se concentrează asupra aspecetelor ce le-au planificat în așa fel încât să nu rămână în urmă cu planul lor.