Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Unii oameni caută lucruri frumoase, alții fac lucruri frumoase!

Vreau să particip la Cocktail de Business Networking in TIMIȘOARA

Fiecare dintre noi avem metodele noastre de dezvoltare, metode prin care noi credem că ne putem dezvolta cel mai bine.

Eu sunt de părere că egal ce vrei să faci, nu vei putea să realizezi de unul singur. Mai ales în afaceri este nevoie de echipă.
Că vorbim de echipa ta de oameni ce lucrează alături de tine, că vorbim de parteneri, furnizori sau mentori, cu toții fac parte din echipa ta de dezvoltare.
Cu ceva timp în urmă, v-am vorbit de Networking și efectele acestuia. Ei bine, tot cu mult timp în urmă, cu mult înainte de a da start acestui proiect, am început să realizez și eu cât este de necesar acest Networking.

Pot să spun că încă muncesc la această etapă din viața mea și pot să spun că până acum am întâlnit mulți oameni de la care pot învăța zilnic.

Cu câțiva dintre aceștia, am avut plăcerea să petrec o seară de joi, 29.09.2016, seară în care am ascultat oameni experimentați în arta vorbitului în public, persuasiunii, vânzărilor și a managementului.

La Călin Iepure am putut observa calmitatea, concentrarea și felul în care reușește el să motiveze publicul în a asculta, a interacționa și în a se implica cu toate că poate nu de fiecare dată are parte de un public activ.
Prin discursurile, workshopurile, trainingurile și sesiunile de consultanță și mentoring pe care le susține, pot să spun că ghidează oamenii de business să aibă un impact real asupra celor din jurul lor. Călin, a fost cel ce mi-a făcut cunoștință cu lumea celor ce vorbesc în public, iar de aici până la a intra în cel mai mare grup de networking în business, BizzClub, nu a fost decât un simplu pas.

Laszlo Fodor ne-a învățat că persuasiunea înseamnă a ghida și a influența cu integritate pe cei din jur înspre un scop mutual avantajos. Are o experiență deosebită în arta persuasiunii și pot să spun cu mare sinceritate că este unul dintre oamenii pe care îi ascult cu mare atenție și-mi notez aproape fiecare cuvât din ce are de spus. Mi-am modificat strategia de vânzare tocmai datorită sfaturilor lui.

Nicu Zegheanu ne-a dezvăluit stările în care se afla clientul în procesul de vânzare și de fapt ce înseamnă "accelerarea vânzărilor". Nicu ne-a demonstrat ca pentru ca un client sa fie si sa rămână mulțumit in relația cu tine ca furnizor, trebuie ca procesul de vânzare sa respecte modul ciclic de cumpărare a clienților, iar vânzarea trebuie sa rezolve problemele clientilor ținând cont de cerințelor acestora specifice si prioritare.

Sebastian Vaduva a punctat cele mai mari provocări ale secolului XXI pentru managementul companiilor, responsabilitățile IMM-urilor românești și ne-a arătat și explicat cum să generezi profesionalism și eficiență.
Este un antreprenor româno-american de succes cu o extensivă experiență internațională în marketing și vânzări atât în companii din România cât și S.U.A.
În ultimii 6 ani eforturile sale au fost orientate cu precădere înspre sectorul IT din România în care continuă să livreze traininguri, să mentoreze și să desvășoare muncă de coaching în numeroase companii, în domeniul larg al dezvoltării talentelor. De asemenea, este Presedinte și co-fondator al Școlii Informale de IT, entitate care livrează cursuri de pregătire și specializare în programare, testare și project management în IT.

Toate aceste lucruri le-am învățat la evenimentul Cocktail de Business din Arad.

Ce spune Lorand despre acest eveniment?

După ce ai văzut aceste clipuri și ai auzit și ce a spus și Lorand, sunt sigur că regreți că nu ai fost prezent.

Aici am o veste bună pentru tine.
În data de 11.10.2016, va avea loc acest tip de eveniment și la Timișoara, mai exact la Hotel Boavista.

Acest eveniment organizat de Bizz Club Timișoara îi va avea ca invitații principali pe Cristian Onețiu, Bianca Dâncilă, Liviu Păsat și bine înțeles moderatorul nostru Calin Iepure.

Cristian Onețiu este fondatoru LifeCare, antreprenor în serie, autor & business mentor.

Bianca Dăncilă este Managing Director GripADAs, expert în marketing online și este foarte cunoscută pentru site-ul tocmai.ro

Liviu Păsat este inițiator al proiectului "Trezește banii din viața ta", antreprenor, trainer și speaker.

Cine ar trebui să participe?
Acest cocktail este destinat, în special antreprenorilor, proprietarilor de IMM-uri și specialiștilor care doresc să își dezvolte afacerile, să își crească numărul de contacte, să stabilească noi relații profesionale și pentru toți cei interesați de networking și dezvoltare personală.

Așa că, nu-mi mai rămâne decât să-ți spun că te aștept și pe tine la acest eveniment.

Vreau să particip la Cocktail de Business Networking in TIMIȘOARA

Cocktail de business timisoara

Cocktail de business timisoara