Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

„Systemul” de a face bani pas cu pas!!

Înainte de a începe

te rog să-ți faci testul de mai sus, ”Testează-ți mentalitatea de a face bani” și după ce primești răspunsul testului, să te întorci și să continui cu vizonarea acestui video.
Din data de 01.03.2018 voi începe să postez aici săptămânal video-uri legate de acest subiect și voi explica prin ce trece fiecare dintre noi atunci când își dorește să câștige bani ”ușor” lucrând din confortul locuinței lui/ei.

Cum să faci bani de pe canapea – 01 – 26.02.2018

Ca în orice activitate pe care doreşti să o „activezi”, ai nevoie de cercetare și multă documentație. Este ok să te apuci pe principiul, vom vedea noi ce facem după, dar mai bine este să îți faci temele de la început, iar când ajungi la acel subiect ”și noi ce facem acum”, tu deja să ai pregătiți pașii pentru răspunsul mult așteptat. Ei bine, la asta se lucrează și asta se testează acum.

Cum să faci bani de pe canapeaua ta

De-a lungul celor peste 12 ani de activitate în domeniul IT, am încercat tot felul de soluții și sisteme de a câștiga bani, sau mai bine spus, un venit suplimentar din confortul casei mele. Până acum am dat peste câteva soluții/sisteme funcționale dar și peste o grămadă de soluții nefuncționale sau foarte scumpe pentru buzunarul meu.
A nu se înțelege că doar asta fac acum. Nu! Nici pe departe. Sunt activ într-o corporație, activez ca trainer într-o firmă ce oferă cursuri IT, lucrez pentru mai mulți clienți și le ofer suport în WEB Development, E-Comm și Software Development, active într-o ”sectă” (după cum îi place unei soții a unui coleg să spună) de antreprenori, sunt tată activ de mai bine de 5 ani și soț devotat de aproape 16 ani.

Cu toate acestea, cum poți să ajungi să faci bani de pe canapeaua proprie?

De ceva timp primesc această întrebare de la tot felul de persoane. Mă sună și mă roagă să le ofer un sfat de cum să facă să câștige bani folosind varianta online. Și bine înțeles că îi întreb ”ce faci acum și ce îți place să faci?”.
Pe la începuturile mele, când eu întrebam același lucru, nu înțelegeam când mentorul meu îmi punea aceleaşi întrebări. ”Frate!!! eu te sun să-mi dai un sfat nu să mă întrebi ceva?”, dar o dată cu maturitatea mea, mi-am dat seama că această întrebare este cheia succesului fiecăruia.

Modalităţi de a câştiga bani din online sunt sute – mii, de la a vinde pentru altii produsele lor, până la a crea produse și servicii pe care să le ai doar tu sau care să fie mai rentabile a se achiziționa de la tine decât de la ”concurență”, dar metoda ce funcţionează pentru TINE este metoda pe care tu o alegi să o aplici până la final. Important este să te ţi de acel plan şi să nu cedezi când vezi prima nefuncționalitate sau primul rezultat negativ.
Acum, că ai aflat o parte din tot secretul ;), ție ce îți place să faci și ce faci acum pentru a câștiga un venit suplimentar sau venitul tău?

Ce faci acum şi ce îţi place să faci?

Ai un câștig suplimentar?

Esti multumit?

14 + 10 =

Cum să faci bani de pe canapea – 02 – 01.03.2018

Alege Nișa și Produsul

Următorul subiect ce necesită a se dezbate atunci când dorim să facem bani de pe canapea, sau de ”pe internet”, așa cum tot am spus în scurtele video-uri atașate acestei pagini, este să identificăm ce activitate dorim a face pentru a câștiga bani cu aceasta.
Nu este suficient să ne dorim și să începem fără pregătire. Fiecare activitate pe care o începem, online, cu care dorim să câștigăm o sumă de bani, necesită o anumită perioadă de cercetare și verificare.

Să presupunem că momentan lucrăm în domeniul serviciilor și oferim servicii de optică medicală și dorim a începe o afacere online. La fel precum administratorul firmei la care tu îți desfășori activitatea a început afacerea lui, la fel o vei începe și tu pe aceasta. Vei avea nevoie de timp investit în a căuta produsele pe care le doreși a le vinde online, vei avea nevoie de timp în care vei învâța să descri produsul și să dai valoare acelui produs, vei petrece mult timp în a identifica clienții tăi și vei petrece și mai mult timp în a crea ”reclama” perfectă pentru acel produs.

Unora dintre noi le poate fi mai ușor decât altora de a câștiga bani cu ajutorul internetului. Asta nu pentru că sunt mai deștepți sau pentru că au noroc. Această diferență de succes constă doar în timpul investit în acea activitate. Fiecare dintre noi avem câte o idee de ce anume dorim să facem și unde anume dorim să ajungem. Fiecare dintre noi știm care ne sunt prioriățile. În momentul în care știm și realizăm toate aceste lucruri, le putem combina cu ce anume facem acum și ce anume ne place să facem și automat putem să dezvoltăm o afacere online în așa fel încât să câștigi bani din această activitate.

Care sunt cele câteva idei pe care le poți implementa azi pentru a face bani cu ajutorul internetului?

Îl cunoști pe Nas Daily? A început prin faptul că își dorea să vadă lumea și era frustrat de munca pe care o avea. Acum, continuă să viziteze lumea și în același timp câștigă bani cu această activitate. Îl urmărești pe Tai Lopez? Este un guru în online marketing și vinde cu autorul mai multor magazine online. Ai văzut măcar un video a lui Shawn Thomas? Este un antreprenor ce și-a câștigat banii muncind și pornind de la 0. Ți-a apărut măcar o singură dată un video cu o tipă blondă ce discută și conduce mașini scumpe? Scuze, nu scumpe. EXAGERAT de scumpe? Super Car Blondine. Despre Alex Hirschi poți să citești pe FORBES și să vezi că a început ca prezentatoare radio în Dubai, după ce s-a multat acolo cu soțul ei.

Pasionată de mașini, a început să se filmeze cu mașinile scumpe din Dubai. Da… știu, vei spune că era în Dubai și înseamnă că nu a început de la 0 fără un capital. Vom ajunge și la acest subiect și îți voi explica, din experiența mea, că este necesar un capital pentru orice dorești să faci. Rezultatul depinde de ce anume dorești să faci și, normal, de capitalul tău. Ai citit măcar un articol scris de Robert Kiyosaki? De la el poți să înveți foarte multe strategii despre afaceri și ce metode să folosești.
Aș putea să continui dar mai mult ca sigur, ai înțeles ideea. Aceste persoane au ajuns să investească mulți bani în online dar și câștigul lor este destul de mare.
Poate că vei spune ”Bine, bine. Toate aceste persoane sunt din America și acolo este posibil… bla bla bla”. Înainte de a scrie și exemple din românia, îți spun că internetul nu are limită și nici graniță. 😉
Ai fost la un curs gratuit a lui Lorand Szasz? Ai citit ceva despre Daniel Henegariu? Nu cred că are rost să continui să dau exemple.Citește linkurile adăugate pentru fiecare (apasă pe numele lor) și după poți să-mi spui eventual și tu câteva exemple.

Ok, Ok, dar cu ce mă ajută aceste exemple, ai spune acum. Te vor ajuta să-ți alegi domeniul în care dorești să te arunci pentru a face bani online.
Dar hai să trecem la exemple care pe tine te vor putea ajuta mai mult.

AFFILIATE MARKETER

În momentul în care vrei să deschizi o afacere online și nu ai cunoștințe IT, cunoștințe ce te ajută să vinzi servicii de consultanță IT, sau support IT, sau debugging (depanare software) și vrei totuși să mergi pe acest domeniu, atunci te poți axa pe a vinde serviciile unor compani cu istorie. Același lucru se poate implementa pentru orice produs.

Să presupunem că îți place moda. Poți că cauți producători de renume și să devi marketer affiliate (am ajuns deja jos 😉 ). Persoana ce face reclamă pentru acea firmă dar vânzarea se face prin intermediul producătorului, iar tu primești de la producător procent din vânzare sau sumă fixă pentru fiecare client ce vine din partea ta, sau o sumă fixă pentru reclama pe care o ai postată pe platformele tale de socializare. Alex, blonda cu mașinile, cam asta face. Acest tip de afacere nu necesită o investiție foarte mare. Ai nevoie de conturi pe platformele de socializare și este necesar să te înregistrezi ca affiliate marketer la acele compani și … de aici este necesar doar să-ți imaginezi care sunt metodele de promovare. ATENTIE!!! Te sfătuiesc să nu te inscri la toate firmele și să faci promovare pentru orice, oriunde și oricât. Nu ești ABC și nici nu dorești să ajungi unul.

VÂNZARE PRODUS VALID

Să presupunem că ai ceva buget și vrei să investești în marfă. Câștigul este mai mare dar atunci necesită să ai un plan bine definit. Te poși folosi de o platformă de vânzare ce își oferă spațiu de depozitare și sistemul lor de transport, sau te poți ocupa tu de toate acestea. Îți cauți produse deja valide, cu recenzii și păreri mai mult pro decât contra, cumperi aceste produse, bine înțeles la un preț mai mic decât în piață datorită numărului mare de produse achiziționate de tine, te asiguri că ai un transportator profesionist, îți faci planul de marketing și publicitate pentru acel produs și îi dai drumul. Sau…

PRODUCȚIE DIRECTĂ

În această strategie, nu există altă diferență decât în faptul că tu îți creezi produsul, cauți o fabrică ce îți poate satisface nevoile de producție, dacă nu poți face tu asta și continui cu strategia de vânzare exact ca în ceilați pași. Dacă nici asta nu te satisface și nu îți place, să ști că mai ai o soluție.

Dropshipping

Dropshipping este posibilitatea de a vinde produse prin intermediul unei platforme construite de tine ce este conectată la producători și comanda clientului se face prin intermediul tău direct către producător, dar fără ca cineva să observe acest lucru. Tot ce vede clientul, este faptul că el achiziționează de pe site-ul tău, iar produsul se va livra de la compania X. El, va avea doar datele tale de contact pt că tu te-ai asigurat că producătorul nu-și va face reclamă prin livrare.
Toate aceste exemple se pot implementa pentru orice tip de produs.

Acum că ai o idee de care sunt metodele, tu în ce domeniu dorești să activezi în ”piața” online?

14 + 13 =

Cum să faci bani de pe canapea 3

Înainte de acontinua să discută despre metode în care poţi să faci bani cu ajutorul internetului, hai să vorbim despre ce anume putem vinde. Gândeşte un produs şi acela se poate vinde cu ajutorul internetului. Nu știu un produs care să nu poată să fie vândut cu ajutorul internetului. Poți să vinzi și proiecte care nu sunt încă începute.

Spre exemplu, dacă nu ai auzit încă de Zack Brown’s potato salad projectînseamnă că încă nu te interesau proiectele în care să faci bani cu ajutorul interentului. Acest om, a reușit să câștige peste 55.000$ doar pentru a face salată de cartofi. Acest exemplu, nu este unicat. Sunt nenumărate astfel de exemple. Dice Throne: Season Two!, este un joc de zaruri ce necesita 58.000$ pentru a putea fi produs, iar proiectul a strâns peste 680.000$.

Dar care sunt secretele acestor reuşite? IMPLICAREA, DEVOTAMENTUL, PLANIFICAREA şi nu în ultimul rând CERCETARE. MULTĂ, MULTĂ, FOARTE MULTĂ CERCETARE. Aceşti oameni, nu au mers pe principiul, copy paste. S-au implicat şi au depus efor pentru fiecare lucru pe care l-au făcut pentru ca proiectul lor să ajungă să fie aşa cum este acum sau aşa cum a fost la momentul în care au început să îl promoveze.

AFFILIATE MARKETER, RETAIL ONLINE MARKETER, PRODUCATOR SAU DROPSHIPPER

Înainte de a începe să discutăm despre fiecare în parte, hai să vedem ce anume au acestea în comun.

În primul și în primul rând este necesar ca tu să investești mult timp în a construi un astfel de business. Până să ajungi să vinzi, vei avea nevoie de ore multe de cercetare în așa fel încât atunci când vei ajunge la momentul în care să îți construiești campania de publicitate, să îți faci reclama cât mai targhetată. Dacă acum ceva timp, primeai tot felul de reclame, care nici măcar nu te interesau, acum, după cum ai putut observa, reclamele ce îți apar ție sunt la acele produse ce pe tine te interesează într-o măsura mai mare sau mai mică. Spre exemplu, dacă te-ai uitat la un video cu un anumit model de mașina, nu va trece mult timp și o reclamă cu acea mașină îți va apărea în email sau pe contul de socializare. OK, dar eu nu vreau să cumpăr acea mașina… vei spune. Da, poate că tu nu vrei, dar comportamentul tău spune că te interesează 😉 și asta se caută în ziua de azi. COMPORTAMENTUL UTILIZATORULUI

AFFILIATE MARKETER

Ce înseamnă să îți desfășori activitatea sub modelul affiliate marketer? Tot ce este necesar aici să faci este să faci reclamă la produsele altora și să redirecționezi vizitatorii tăi către paginilel lor de vânzare. În aceste platforme primești linkurile tale personalizate cu care vei putea urmări care este traficul redirecționat. 2performance și afinance sunt doar 2 din miile de programe ce le poți găsi pe internet de care te poți ajuta să câștigi bani cu ajutorul lor. Amazon affiliate este încă o platformă ce te poate ajuta.

RETAIL ONLINE MARKETER

Ce este necesar ca tu să faci ca retail online marketer? Sunt o grămadă de lucruri ce trebuie să le ști înainte de a te apuca de acest model de business. Înainte să citești acei câțiva pași de care este necesar să ți cont, îți dau sfatul de a nu te transforma în ABC. nu fă această greșeală. Nu se mai caută ABC-urile.

  • Este necesar să ai o strategie bine făcută pentru a putea să oferi vizitatorilor un motiv bun ca aceștia să-ți viziteze magazinul online
  • Concentrează-te pe modul în care vrei să vinzi ce ai tu de vânzare
  • Imbunătățește lucrurile mărunte
  • Să nu te oprești din cercetare
  • Motivează-ți clienții să acționeze și să achiziționeze
  • Începe pe piață locală și fi activ acolo
  • Povestește și spune povești

Sunt doar câteva dintre strategiile ce te vor ajuta să crești un business de retail în mediul online.

PRODUCATOR SAU DROPSHIPPER

De sunt aceste doua modele de business discutate împreună? Ei bine, datorită faptului că nu sunt atât de diferite. Atât în modelul de producător, cât și în modelul de dropshipper, ai produse, ai magazin online, ai strategie de marketing, ai clienți mulțumiți sau nu, ai nevoie să ști să-ți construiești magazinul, să-ți faci descrierea produselor, să-ți faci imaginile sau filmările pentru produse…

Singura diferență este modul în care ajungi să ai produsul la vânzare.

Ca producător este necesar să îți construiști produsul sub formă de concept, după care să îl pui în producție. Dacă ai posibilitatea să-ți faci singur producția, este OK dar dacă nu, atunci este necesar să-ți cauți o firmă ce poate să producă pentru tine. Sau poate că dorești doar să preiei un produs deja valid (produs ce se vinde pe piață) și să îî adaugi acel ceva ce îl personalizează, în așa fel încât acesta să devină produsul tău.

În cazul în care mergi pe modelul de dropshipping, atunci este necesar doar să cauți produsul valid și să începi să îl vinzi în numele tău, urmând să faci comanda în numele cumpărătorului

ATENȚIE!!!!!

A se evita DROPSHIPPING ca descriere de afacere în cazul în care faci acest lucru. De ce? Este considerată bișnițărie, ceea ce de fapt și este, iar acest model de business nu este agreat de prea mulți producători, cumpărători, procesatori de plăți, etc.

Acum că am trecut în mare peste diferențele dintre cele două modele de business, hai să vorbim și despre asemănările sau despre ce anume este necesar să facem atunci când începem aceste modele de business.

După ce avem produsul, ne trebuie descrierea acestuia și povestea acestuia. Este necesar să cercetăm piața în a vedea ce anume se caută, care sunt clienții ce cumpără acel produs și care sunt produsele ce ne depășesc. Este necesar să știm ce vom face în cazul unui retur, este necesar să știm ce să facem în cazul în care transportatorul nu se ține de promisiune… sunt multe aspecte care le găsim în ambele modele de business.

Crezi că acest articol este de folos pentru tine?

Crezi că te ajută acest articol?

Dorești să continui și să învățăm cum să câștigăm bani de pe canapea?

10 + 6 =

CE INSEAMNA DROPSHIPPING?

Din câte am observat, foarte multe persona încă nu au idee cum funcționează și ce anume înseamnă modelul de afacere Dropshipping. Foarte multă lume nu știe cu ce anume să înceapă și cum anume să își caute produsele și partenerii necesari pentru un astfel de business. Au bătăi de cap în momentul în care doresc să înceapă și să vândă produsele care în realitate nici măcar nu știu care sunt acestea.

Ținând cont de toate acestea, am decis ca în episodul 6 să discut puțin despre aceste aspecte.

Spune-mi părerea ta și dă-mi de știre dacă te-am ajutat cu anumite informații și dacă mai dorești astfel de informații și în viitor. Nu uita că ce dorești tu să faci este o adevărată afacere care necesită timp, cercetare și implicare.

Scrie părerea sau întrebarea ta

6 + 9 =

CUM INCEPEM?

Nu pot să nu reiau acest subiect. Am văzut nenumărate persoane ce doresc să înceapă un  astfel de business și încep cu pașii greșiți. Încep să plătească tot felul de abonamente și tot felul de platforme dar ei nici măcar nu au un produs și nici un furnizor.Din ce în ce mai multă lume dorește să facă acest tip de afacere dar nu se gândește că diferența dintre un astfel de business online și cel offline o face doar poziționarea ta sau mai bine spus modul în care te poți poziționa pe piață.

Ținând cont de toate acestea, am decis ca în episodul 7 să rediscut puțin despre aceste aspecte.

Spune-mi părerea ta și dă-mi de știre dacă te-am ajutat cu anumite informații și dacă mai dorești astfel de informații și în viitor. Nu uita că ce dorești tu să faci este o adevărată afacere ce necesită timp, cercetare și implicare.

Scrie părerea sau întrebarea ta

12 + 2 =