Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Tu cum procedezi in viata de zi cu zi? Faci parte dintre cei ce asculta sau dintre cei ce vorbesc?

Fiecare rol isi are partea lui în dezvoltarea ta. Îți spun asta datorită faptului că am trecut prin această etapa și pot să spun că datorită unui grup de oameni deschiși, amabili și calzi, am reușit să ajung să știu când este necesar să ascult și când este necesar să vorbesc. Și azi mai simt nevia să particip la întâlnirile lor, dar ce a fost mai greu s-a remediat. 🙂

Vorbesc de TOASTMASTERS , o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership.

Ei bine, aceste abilități le-am îmbunătățit cu ajutor acestor oameni.
Nu pot să spun decât ca le sunt mulțumitor pentru tot efortul pe care l-au depus în a ma ajuta, iar daca vei ajunge sa vorbești cu membrii grupului din Timișoara, mai mult ca sigur vor zâmbi atunci când îți vor detalia modul în care ne-am ”luptat” în cuvintele comunicării, modul lor de a le aranja în momentul discursului și felul în care ascultarea intra în peisaj.

Storytelling Calin Ieprue si Herta Marius Andrei

După cum poate ai aflat sau nu, Calin Iepure, este cel ce mi-a prezentat acest grup și m-a ajutat să ma integrez, iar cu acest prilej te invit și pe tine să participi la un eveniment special din cadrul clubului TOASTMASTERS TIMISOARA”Primăvara Discursurilor” este un concurs al discursurilor în care poți să îi observi pe cei mai experimentați.

În prima zi veți putea descoperi din plin cuvintele lui Khalil Gibran: „Florile primăverii sunt visele iernii, povestite dimineața”. Veți avea parte de 4 secțiuni de concurs, în care membrii celor 4 cluburi Toastmasters din Aria H2, vor susține discursurile lor ca niște flori, pregătite încă din iarna ce a trecut de curând timp.

Asa ca nu mai sta pe gânduri și vizitează pagina oficială a concursului.

=> TOASTMASTERS TIMISOARA – Primăvara discursurilor <=