Dezvoltarea ta personală și/sau profesională depinde doar de tine

Act ! You can not see a good project unless it's implemented.

Pentru a avea parte de succesul ce tu îl dorești este necesar să te miști în direcția acestuia. Nu renunța și vei câștiga.
Noi, echipa EuSi365.com, te va ajuta să-ți păstrezi direcția ce tu o dorești.
Înscrie-te în lista noastră de corespondență și vei fi primi notificările necesare ca tu să-ți duci viața la următorul nivel.
Email address
Numele tau

Online Business cu AliExpress sau ”concurența”

În cazul în care ești în căutarea unei alternative pentru AliExpress, alternativă pentru ați îmbunătății sau complecta produsele ce dorești a le oferi clienților tăi, atunci ai ajuns unde trebuie. Acest articol vorbește despre alte 20 de platforme, mai mult sau mai puțin identice cu platforma AliExpress. Aceste platforme oferă aceleași produse sau mai multe decât platforma AliExpres, cu care poți începe un business pe modelul drop shipping.

Modelul de business Drop shipping poate să fie un model ecommerce business pentru antreprenorii ce intră în industrie. Avantajul acestui model de business stă în faptul că nu sunt nevoiți să achiziționeze un număr mare de produse la o comandă. În același timp, nu ești nevoit să ai un depozit al tău pentru produsele achiziționate. Aceste avantaje, în cazul în care ar trebui să le faci, devin consumatoare de resurse, resurse pe care mulți dintre cei ce încep nu prea le au la dispoziție. În același timp, modelul Drop Shippling poate să fie o metodă foarte bună de a testa anumite produse pe piața clienților voștri.

Aplicați integrate și platforme concurente

AliExpress a devenit cea mai populară platformă de ecommerce pentru antreprenorii doritori de a construi un business online. Această platformă îi ajută în a se poziționa pe piață fără să fie nevoiți, neapărat să caute un furnizor din aceeași țară sau săachiziționeze un numar minim la comandă sau un număr minim de produse pe lună. În același timp, AliExpress a crescut datorită faptului că oferă posibilitatea de a comanda în locul clientului fără ca tu, ca furnizor al clientului tău, să ai stoc.

În același timp au crescut și companiile ce oferă servicii și produse online ce ajută sistemul de business DropShipping prin aplicați integrate pentru AliExpres. Oberlo este o aplicație integreată în platforma Shopify store, ce face legătura cu AliExpress pentru a importa produsele existente pe platforma AliExpres. În timp ce AliExpress este favorită în rândul celor care doresc un mod simplu și rapid pentru a ajuta afacerea să crească, asta nu înseamnă neapărat că este singura și cea mai bună. Global, sunt multe astfel de platforme, dar noi ne-am selectat doar câteva dintre acestea.

Mai jos, găsești o listă de 20 platfome ca AliExpress de la care poți îăncerca.

Alte platforme concurente cu AliExpress

Rank Website Free Costs Link
1. Light In The Box Free Visit
2. Mini In The Box Free Visit
3. Deals Machine Free Visit
4. DealXtreme (DX) Free/Paid Visit
5. Banggood Free Visit
6. Sammy Dress Free/Paid Visit
7. Focalprice Free Visit
8. EachBuyer Free Visit
9. EverBuying Free Visit
10. ChineBuye Free Visit
11. CNDirect Free Visit
12. NewFrog Free Visit
13. TVCMall Paid Visit
14. Tiny Deal Free Visit
15. Lightake Free Visit
16. Geek Buying Free Visit
17. DinoDirect Free Visit
18. Tmart Free Visit
19. SheIn Free/Paid Visit
20. GearBest Free Visit